Dag6: Favorittbok


Eg klarar ikkje å velge! Det er så monge bøker som eg elskar. Men om eg kan velga ein favorittforfatter, så må det bli Dan Brown. Veldig mainstream, lite sært og spesiellt, men Å som eg elskar alt han skriv. Entertain me please<3

6 comments:

 1. ååh. dårlig perspektiv ser eg... jau, det er jo kunst... ?

  ReplyDelete
 2. hva med bibelen!?:P

  ReplyDelete
 3. Amoniminym:
  Hahah!
  Du seier noko der! For å vera heilt ærleg, så tenkte eg ikkje på Bibelen ein gong!! Whoopsies;) Men at Bibelen skal vera yndlingsboka til alle kristne, det er ikkje heilt sikkert.

  ReplyDelete
 4. hvorfor ikke? (ikke provosert, bare nysgjerrig:)

  ReplyDelete
 5. Hm, skal eg svara på kvifor eg ikkje teikna Bibelen her, eller kvifor ikkje nødvendigvis Bibelen er yndlingsboka til kristne?
  Prøva meg på begge?

  Eg var veldig instillt på skjønnlitteratur når eg suste gjennom denne teikne-lista, og Bibelen er jo ein sjanger for seg sjølv. Og den er ikkje yndlingsboka mi i den forstand at den underhalder meg slik som skjønnlitteratur gjer. Men når det er sagt, så er Bibelen absolutt den viktigaste boka i mitt liv.

  Det er "fint og fromt" for kristne å snakke varmt om Bibelen, men det er jammen tiltak å lese i den boka der og! (Vertfall for meg når eg så vidt klarar å konsentrera meg gjennom ein film på Tv om dagane) Eg snakkar sjølvsagt berre for meg sjølv no, men eg veit veldig godt at eg har lese mykje meir Dan Brown enn Bibel i år. Og eg nektar å ha dårleg samvit for det. Det får kosta den lille fromheita eg har i meg;) Eg har det slik eg har det no, og eg gidd ikkje å føla at det er dumt og ha dårleg samvit for det. Ein kan jo sjølvsagt og vera kristen uten å vera kjempe bibel-glad, om eg kan seia det slik. Men det er jo eit stort pluss i livet å ha greia på kva ein trur på då, og å lika å læra om det;)

  ReplyDelete
 6. hehe, takk for svar. du virker gjennomtenkt. det er bra!:)

  ReplyDelete

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...